Bonte Veerkracht 

KvK 82127786

 

 

Geef vorm aan je emoties en er ontstaat ruimte...
Praktijk voor natuurcoaching, Natuurkunst & tekentherapie
 
91355f93-32f2-4043-94a2-dbe3bcd10a30[18918].JPG

Magic of Nature wandeling

De Magic of Nature wandeling is een stiltewandeling.

We zijn in het dagelijks leven vaak druk met van alles en nog wat, dat we niet meer weten hoe tot rust te komen. Je smartphone, pratende mensen, voorbijrazend verkeer, het zijn geluiden om doodmoe van te worden.

Onderuit zakken op de bank kan heerlijk zijn, maar ook hier kunnen de gedachten in je hoofd maar doorgaan. Werkelijk tot rust komen in hoofd en lichaam, daar is iets anders voor nodig.

Een wandeling in stilte in de natuur geeft rust en ruimte in je hoofd. Even niet meer die geluiden horen, maar wel de wind, de vogels horen en de cadans van je voetstappen voelen. Het is voeding voor je lichaam en geest. Na de wandeling voel je je weer ontspannen en energiek.

De wandeling kan doorgaan met in acht neming van de RIVM maatregelen. Juist heel gezond om aan je veerkracht en natuurlijke weerstand te werken in de natuur!

We verzamelen bij natuurgebied Boonervliet of Broekpolder. Van daar uit wandelen we in stilte. Je richt je aandacht op jezelf, je ademhaling je lichaam, je bewegingen. In overleg met de groep kunnen we ook eerst starten met een meditatie.

Dan gaan we ons richten op de omgeving, wat zie je, hoor je, ruik je....alle zintuigen zijn aan het werk. Zo werkt de natuur op je hele lichaam en geest in en wordt je onbewust gevoed door de natuur.

Data stiltewandelingen:17 april, en 8 mei 

Locatie: Boonervliet

Aanmelden via info@bonteveerkracht.nl of via het contact formulier op deze website.

Kosten: 10 euro 

Stilte verlicht je levenspad. Door niet te spreken, zie je duidelijker...

                                                                          Mahatma Ghandi